HA a Bánfi haszszeszt hajmosás elött rakoma fejemre 5 percre az hat valamit?
Figyelt kérdés
Tudom hogy így nem ér sokat, de az a baj hogy sosincs időm 20-40 perce várni, pláne nem újra megmosni ha már végre megszáradt, télen meg különesen nem szeretném, arra gondoltam hogy ha hajmosás elött 5-10-15 percet hagyom rajta, úgy lehet hatása? van értelme így használni? (samponnal együtt)2009. okt. 23. 10:00
1/5 anonim válasza:
nem,nemfog hatni semmit
rávan írva hogy mosd meg a hajad aztán rakd rá 20-40 pervre aztán megint moss hajat.azis rávan írva hogy csak akkor hat ha betartod ezt a kúrát...
2/5 anonim válasza:
nekem sincs nagyon időm megvárni, ezért úgy szoktam csinálni, hogy csak berakom a fejemet a zuhi alá vízzel átöblítem a hajam aztán összekenem a hajszesszel, rá a törölköző, csinálom tovább a dolgom(tanulok,főzök, takarítok ilyenek) , aztán fél-1 óra múlva ha végeztem visszamegyek hajatmosni,így a dolgaimmal is haladtam és a hajápolással is. :D
3/5 anonim válasza:
én is úgy csinálom,mint utolsó válazoló:) hazaérek suliból hajmosás,hajszesz elkezdek enni tanulni esetleg gépezni letelt a hatóidő és megmosom:) időspórolás.nem kell a kád mellett ülni háromnegyed órát:):D
4/5 anonim válasza:
Én is azért ülök most itt, mert várom h leteljen az idő XD
Szerintem nagyon hatásos ez a kis szer
5/5 anonim válasza:
Én még csak 2 hete használom , de nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!