Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Puccosabb fodrászszalonban...

Puccosabb fodrászszalonban hogyan szoktál borravalót adni?

Figyelt kérdés
Kinek mennyit, mikor és hogyan?
2010. márc. 24. 11:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát én nem járok puccosba de 500-t szoktam adni. Melíroztatok, picit vágatok belőle, és kivasalják. Kb havonta járok.
2010. márc. 24. 11:38
 2/9 anonim ***** válasza:
ha pl: befesti a hajam én a végöszegen kerekíteni szoktam, tehát ha kijön 2800-ra akkor én adok 3000-t
2010. márc. 24. 11:49
 3/9 anonim válasza:
37%
Én semmit nem szoktam adni. Bárhol voltam eddig sehol nem kaptam se blokkot semmit. Szoval az már bozzavaló.
2010. márc. 24. 11:52
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Azt mondom: Tartsd meg az aprót te mocskos állat!
2010. márc. 24. 12:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha ügyes volt és tetszik a végeredmény, akkor is max 10%-ot.

Nekem sem fizet senki borravalót, ha elvégzem a munkám.

2010. márc. 24. 12:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Én is szoktam adni 10%-ot, inkább azt nem tudom, hogy ha külön van mosó meg vágó meg szárító, akkor mindenkinek külön-külön? Vagy egybe szokták fizetni? És ha van kassza, akkor a borravalóval külön menjek oda az emberekhez?
2010. márc. 24. 20:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Fú, hát ma voltam, volt kassza, ott kifizettem a számlát, és utána iszonyú hülyén jött volna ki odamenni a mosóhoz meg a fodrászhoz is a borravalóval, úgyhogy nem adtam... Szóval ha van valakinek jó módszere erre, ossza meg kérem!
2010. márc. 27. 11:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Én mindig 10%-ot adok.
2010. márc. 27. 11:34
 9/9 A kérdező kommentje:

Hát ez ok, de ilyen helyzetben hogyan???

Mondjuk fizettem 5000-ret a kasszánál, akkor 500 borravalót osszak ketté a mosó és a fodrász között? A fémpénzzel odaállítani tök bénán néz ki. És ha nincs apróm, akkor ezresből kérjek vissza? Mindenhogy bénán jönne ki... :(

2010. márc. 27. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!