Hol lehet raszta tincset venni?
Figyelt kérdés
Láttam az egyik youtube-os lánynál, hogy raszta tincseket fon be a hajába... nagyon megtetszett nekem, mert én régóta szeretnék raszta hajat csak sosem nő meg olyan hosszúságúra, hogy "szép" raszta tincseket tudnék kreálni magamnak... Hol lehet ilyen hajat/tincseket venni? Előre is köszönöm a válaszokat! :)2015. dec. 24. 15:16
1/2 anonim válasza:
Van a szintetikus raszta amit ténylegesen befonnak a hajba,ezerféle színű van,és elég borsos az ára,viszont nem roncsol csak havonta újra kell rakni. Magyarországon én a Crochet&Woollies - Dreads by Sofi fb oldal készít szépeket,magyar lány és kérésre csinál bármilyet:)
Van a másik,ahol a Te saját hajad rasztázzák be és ahhoz előre elkészített raszta tincseket horgolnak hozzá így hosszú lesz és egyáltalán nem látszik hogy pótlás van benne,stabilan ott is marad:) Ehhez ugye emberi haj kell,amit általában külföldi oldalakrol szoktak rendelni vagy a Hungarian Dreadlocks fb csoportban szokták még páran árulni a már levágott hajukat.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm :) !
2015. dec. 25. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!