Szeretnék egy raszta tincset, azt hogyan leht megcsinálni?
Figyelt kérdés
Rendes rasztát. Azt hogy???2013. máj. 12. 14:10
1/9 anonim válasza:
fogsz egy tincset és berasztázod
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, de ahz hogyan kell? A szüleim dudta nélkül, otthon csinálnám meg.
2013. máj. 12. 14:15
3/9 anonim válasza:
Fogd a disznózsírt és kezd el osszesodorgatni. xd
4/9 A kérdező kommentje:
Nem, most komolyan. Szeretném megcsinálni, csak épp lövésem sincs, hogyan kell.
2013. máj. 12. 14:22
5/9 anonim válasza:
Ne akard.... De ha igen, akkor csináltasd meg hozzáértővel, ha magadnak csinálod, akkor valószínűleg az lesz a vége, hogy tőből le kell vágni. Egyébként nekem is volt csak egy darab rasztatincsem, tök jó nézett ki, de minden hajmosásnál be kellett fóliázni, mert nem érintkezhet vízzel. Csak kínlódtam vele, úgyhogy levágtam, tőből. Elég hülyén néztem ki utána, megbántam :S
6/9 anonim válasza:
nem érintkezhet vízzel? ezt a hülyeséget honnan vetted? a raszták is mosnak hajad (annyiban van igazad h pár hónapig nem célszerű vizezni, és samponos vízzel valóban nem nagyon jó mosni. de önmagában a nem érintkezhet vízzel-hülyeség.)
7/9 anonim válasza:
NEM érintkezhet vízzel kb. egy hónapon keresztül, utána igen... És ez nem hülyeség.
8/9 anonim válasza:
Ugyanazon a véleményen vagyok, mint te, csak nem fűztem mellé azt, amit te igen. Szóval, jah, egy vagy akár két hónapig nem szabad hajat mosni.
9/9 Dackyy válasza:
na, akkor a kérdésre a válasz: fogsz egy tincset, elkezded betupírozni, aztán ha már elég kemény, akkor behorgolod, ennyi, egyébként egy tincset nem érdemes, mert csak a szopás van vele, másképp kell mosni, mint a sima hajat, esetenként még ronda is, és összeszedi a többi hajad, aminek egy hatalmas csomó lesz a vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!