Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A raszta hajat ki lehet bontatni?

Atsu kérdése:

A raszta hajat ki lehet bontatni?

Figyelt kérdés
Régóta gondolkodom, hogy csináltassak-e magamnak raszta hajat, de hogyha mondjuk meggondolnám magam-persze miután megcsináltattam, akkor mit tudnék csinálni. Kopasz meg nem akarok lenni...
2013. ápr. 29. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát valamennyit le kell csapni belőle ha ki akarod bontatni, de sajnos az elég kockázatos, lehet megkell várni mire lenő az.

Egyik ismerősömnek volt raszta haja vagy 4 évig és amikor megunta akkor el is búcsuzhatott a hosszú hajtól

2013. ápr. 29. 17:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem. A tövéből a legfrissebb részt ki lehet fésülni valamennyire, de az is max 2-3 centi, mindenképpen nagyon rövid lesz ha levágatod, még akkor is ha hagyod lenőni direkt ezért.
2013. ápr. 29. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:
ismerek olyat, aki ki tudta bontani, de egy hétig tartott, és baromira.fàjt neki. meg elhasznàltak wgy csomò balzsamot is a bontàshoz
2013. ápr. 30. 07:45
 4/4 anonim válasza:
ki lehet bontani. fáj, büdös, szutykos de ki lehet. nekem nincs és nem is volt raszta hajam, haveromnak segítettem szétszedni.. k***vabüdös volt
2013. jún. 16. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!