K. D. G. kérdése:
Nem igazán értem a raszta hajat. Valaki elmagyarázza? Kérdések lent.
Figyelt kérdés
Ott van berasztázva a haj. Oké. De ha nő 5 centit, akkor az, hogy néz ki?? A haj tövénél normális lejjebb meg raszta? Hogyan lehet a raszta hajat tisztitani? Es hogy csinálják?
Előre is köszi a válaszokat!! :-)
2013. ápr. 26. 23:30
1/4 anonim válasza:
Azt tudom, ha hagyják csak nőni, akkor az sima haj lesz, nem raszta, de ha valaki szépen ápolja, akkor kötőtűvel meg sodrással azt is hozzáigazítja a többihez.
Ugyanúgy lehet mosni akár hetente is, de nem szétdörzsölni, hanem nyomkodni.
Ha jól tudom akkor van egy tupírozós rész, meg sodorják speciális viasszal össze, és a kikandikáló szálakat kötőtűvel tűzik be.
3/4 LokiCore válasza:
lenövéskor a tövénél át kell forgatni (kettészedni a hajad a tövénél és a végét áthúzni rajta). mosni természetesen lehet. az első hónapban nem mert ennyi idő kell kb hogy megszokja a hajad (mindenkinél más) aztán lehet próbálkozni. van akinek havonta, van akinek évente csak párszor. szokásfüggő.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!