Melyik a legjobb és leghatásosabb szőrtelenítési módszer?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam a bikinigyantát, jó lett volna,csak mindig kivárni ahogy kinő a szőr. Meg volt néhány szőrbenövésem is, amit akármivel kentem nem múltak el. A borotvától erősödik, de akkor csin-lom amikor én akarom és sima lesz utána. Krémmel még nem csin-tam...epilátorral sem, az is fájdalmas, és ahhoz is ki kell növeszteni!
Írjatok vmi jó módszert! Ypl tartós szőrtelenítés az hatásos lenne?
2008. szept. 15. 14:29
1/8 anonim válasza:
Ha nagyon szőrös vagy akkor elöbb menj el endokrinológushoz,ha nem akkor a gyantázás a legjobb megoldás.
2/8 anonim válasza:
A legbiztosabb módszer szerintem a lézeres szőrtelenítés. Főleg sötét szőrnél ad jó eredményt.
Nagyobb testfelületen drága, de egy bikinivonalnál nem borzasztó.
5/8 anonim válasza:
még egy szavazat a gyantára :D
6/8 A kérdező kommentje:
Nem vok nagyon szőrös...a gyanta nemjó bikinin mert említettem h szőrbenövéses lesz a bőröm tőle, meg kipattogzik. Több kozmetikust is próbáltam már...meg utálom kinöveszteni a szőrt, és lehet h egy hétig sima,de 3 hétig szőrös ott lent...vmi más ötlet? Ami bevált?
2008. szept. 16. 13:29
7/8 anonim válasza:
Lézeres szőrtelenítés. Sok év múlva kezd csak óvatosan növögetni a szőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!