Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hajnővesztő az igazi?

Melyik hajnővesztő az igazi?

Figyelt kérdés
Valakinek már volt, olyan hajnövesztője ami tényleg bevállt? Mert, van egy pár hajnövesztő, aminek a fele biztos pénzkidobás.Igazából nekem csak annyi gondom van, hogy a 2 homloksarok egyre csupaszabb...
2015. dec. 22. 11:37
 1/1 anonim válasza:

Férfi vagy? Valószínűleg hormonális eredetű a hajhullásod ez ellen, pedig sajnos nem igazán lehet mit tenni, maximum megbarátkozni a dologgal.

Nekem nőként van "férfi típusú hajhullásom" ez is hormonális eredetű sajnos, nekem is leginkább elől hullik a hajam hátul dús. 3-4 éve próbálkozom különböző vitaminokkal, hajápolókkal, természetes és szintetikus kozmetikumokkal, sőt egy éve hormonkészítményt is szedek, ami elvileg rendbe tette a hormonjaimat,de semmi változás nincsen a hajhullásomat illetően. Fogamat is húzattam ki, ami elvileg góc lehetett a szervezetemben és okozhatta a hajhullást,de az sem változtatott a dolgon. Orvos sem tudott olyan készítményt felírni, ami hatott volna és mindemellett egészségesen is táplálkozom, tehát vitamindúsan.

2015. dec. 22. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!