Hőillesztéses hajhosszabbítás károsítja a hajat? Lassabban nő az igazi haj a hosszabbítás mellett?
Szőkítéstől leégett a hajam, rövidre kellett vágni. Vissza is festettem barnára, soha többet hajfestés. Viszont gyűlölöm a rövid hajat, nagyon rosszul is áll, így elgondolkoztam a hajhosszabbításon.
Egyelőre nem sokat tudok a témáról, így mindenféle tanácsnak, tapasztalatnak örülök.
Ez mennyire károsítja a hajat, mennyire gyorsan fog nőni mellette az igazi hajam?
Illetve mennyi időnként kell újrarakni a póthajat?
Szia, szerintem a legjobb ha azokat kérdezed akik evvel foglalkoznak.
Itt mindent megtudhatsz a hajhosszabbításról, ráadásul beszélhetsz is velük ingyenesen, legalábbis ezt írják az oldalukon. :)
Szerintem inkább legyél türelmes és hanyagold a hajhosszabbítást. Semmilyen féle póthaj nem tesz h
jót a hajadnak, csak még jobban tönkre fogja tenni. Persze az ehhez értő "szakemberek" úgy is azt fogják mondani hogy nem károsítja, csak azért hogy kifizess egy vagyont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!