Pfúúú, ez az utolsó kép nem férfi sőt nem is ember hanem egy felfújt lufi! Brrrr borzasztóan néz ki! Amúgy jó, hogy a kérdésre válaszoltál enni erővel az "otthon" kategóriába is belinkelhetted volna. :p
A kérdezőnek:
Ha fiatal vagy jó ez a haj, nekem tetszik de csak akkor fog jól állni ha nem vagy duci. Mert írtad, hogy kerek az arcod...az nem olyan nagy baj csak ha nagydarab vagy akkor nagyon béna lesz.
29/L
Atyaúristen ez a "férfi"as kép :DDD
Előbb lennék akármelyik csajjal, mint egy ilyen pasival. Nagyon nem jön be...
Kérdező, szerintem vannak ennél jobb hajak is.
Egyébként szerintem átlagos. Van akinek jól áll, ha mindenképp, ilyet akarsz akkor csináltasd meg.
Nekem csak az a bajom vele, hogy valahogy sehogyse áll. Ha normális eseményre vagy hivatalos nem tudom ezt hogy fésülöd, hogy ne nézzenek idiótának. Hétköznap rendben van, de akkor se túl stílusos. Nincs fazonja, mint akit megtéptek úgy néz ki :D
Én a helyedben keresnék valami stílusosabbat, ami akármilyen alkalomra jó. De te döntesz.
20/l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!