Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, nektek ez a hajstílus...

Lányok, nektek ez a hajstílus bejön?

Figyelt kérdés
[link]
2010. márc. 23. 21:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Pfúúú, ez az utolsó kép nem férfi sőt nem is ember hanem egy felfújt lufi! Brrrr borzasztóan néz ki! Amúgy jó, hogy a kérdésre válaszoltál enni erővel az "otthon" kategóriába is belinkelhetted volna. :p

A kérdezőnek:

Ha fiatal vagy jó ez a haj, nekem tetszik de csak akkor fog jól állni ha nem vagy duci. Mert írtad, hogy kerek az arcod...az nem olyan nagy baj csak ha nagydarab vagy akkor nagyon béna lesz.

29/L

2010. márc. 24. 09:40
 12/24 A kérdező kommentje:
nem vagyok duci 172 cm magas vagyok és 65 kg, és nemvagyok duci, csak az arcom egy kicsit kerek,
2010. márc. 24. 15:04
 13/24 anonim válasza:
szió.szerintem nemrossz mondjuk ez a srác a képen elég gázoss.:D azért jó ez a haj mert olyanjó egy ilyen hajba beletúrníí:P imádoom(LL)
2010. márc. 25. 18:44
 14/24 anonim ***** válasza:

Atyaúristen ez a "férfi"as kép :DDD

Előbb lennék akármelyik csajjal, mint egy ilyen pasival. Nagyon nem jön be...

Kérdező, szerintem vannak ennél jobb hajak is.

Egyébként szerintem átlagos. Van akinek jól áll, ha mindenképp, ilyet akarsz akkor csináltasd meg.

Nekem csak az a bajom vele, hogy valahogy sehogyse áll. Ha normális eseményre vagy hivatalos nem tudom ezt hogy fésülöd, hogy ne nézzenek idiótának. Hétköznap rendben van, de akkor se túl stílusos. Nincs fazonja, mint akit megtéptek úgy néz ki :D

Én a helyedben keresnék valami stílusosabbat, ami akármilyen alkalomra jó. De te döntesz.

20/l.

2010. márc. 25. 18:56
 15/24 A kérdező kommentje:
18:56-os pl milyenre gondolsz? neked melyik jönne be?
2010. márc. 25. 19:00
 16/24 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ez jön be. :)

2010. márc. 25. 19:26
 17/24 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem jó ez a haj, tetszik ez a mókás felzselézés..............DE vigyázd ne vidd túlzásba, nehogy bohócot csinálj magadból!!!
2010. márc. 25. 19:46
 18/24 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik,de csak annak áll jól aki laza,bohókás,vagány,szóval a visszahúzódó fiún elég furcsán nézne ki.Én még olyan fiún tudnám elképzelni,aki ilyesmi ruhákat hord,mint ez a srác (bő naci és póló,de semmiképp sem divatmániákus).
2010. márc. 25. 19:52
 19/24 anonim ***** válasza:
csak akkor csináltasd meg, ha nem zavar, hogy a hajad piszkálják.... ilyen hajat hátok azonnal bele kell túrni:))))
2010. márc. 25. 20:09
 20/24 A kérdező kommentje:
és jóindulatból túrnál/túrnának bele, mert jól néz ki , meg jó ez a haj? vagy rosszindulatból, amiért ilyen rossz stb...?: )
2010. márc. 25. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!