1/24 anonim válasza:
nem rossz,bár gondolom nem természetétől fogva áll így összevissza-zselézve van,az meg nem tetszik.de a színe meg a hosszúsága okés :)
2/24 anonim válasza:
fiú vagyok, szerintem átlagos. hullámos hajjal nem lehet megoldani az a baj, és vasalni kell. nekem hasonló van, csak frufrum is van. a csajoknak bejön.
3/24 A kérdező kommentje:
és szerintetek ilyen hosszúságú hasonló haj jól állna egy kerekebb arcú embernek?
2010. márc. 23. 21:35
4/24 anonim válasza:
Nekem kerek az arcom...rövid haj és felzselézve...a csajok döglenek érte:D:D
5/24 A kérdező kommentje:
szóval akkor érdemes lenne így megcsináltatnom a hajam? mert egy kicsit kerekebb az arcom ,most épp ennél hosszabb és egyenes a hajam....de változtatni akarok, és erre gondoltam
2010. márc. 23. 21:38
6/24 anonim válasza:
Figyelj...próbáld ki ezt ami a képen van...kérd ki mások véleményét is.Próbáld ki aztán majd max levágatod
21:37
7/24 A kérdező kommentje:
amúgy egy kisebb városban lakom, ha megmutatom a képet a fodrásznak megtudja csinálni? vagy érdemesebb egy komolyabb helyre elmennI?
2010. márc. 23. 21:42
8/24 anonim válasza:
Nekem nem jön be...bocs. Viszont a fodrász szerintem meg tudja csinálni! :)
9/24 anonim válasza:
Ne haragudj nekem sem tetszik, nekem a divatmajom hatást kelti, tényleg nem akarlak megbántani. Nekem inkább a simán rövidre vágott haj a férfias. Ezzel vagánynak látszódsz, azzal a hajjal pedig férfinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!