Lehetek szép pattanásosan is?
Mindenki szájából azt hallom,hogy milyen szép vagyok.Csak azért mondják,hogy ne sértsenek meg?Nagyon undorító,pattanásos az arcom és a hátam se a legszebb.Ha belenézek a tükörbe szabály szerűen rosszul vagyok,mert utálom amit benne látok.Vannak fiúk is akik keresik a társaságom,azt mondják szép vagyok,de nem értem mit látnak rajtam szépnek?
16/L
Lehetsz szép pattanásosan is...attól függ mennyi van és hol..
Viszont ha már ilyen szinten van hogy ha tükörbe nézel undorodsz...
Hát igen..nem akarlak elszomorítani de azért mondják hogy ne sértsenek meg...szerintem te sem tennéd másként
Szerintem ha valaki kedvel téged mert mondjuk jófejnek tart, akkor automatikusan nem láthat csúnyának. Nekem is volt egy barátnőm, akinek nagyon durván pattanásos volt a bőre, de kedves volt, jókat lehetett vele beszélgetni, és abszolút nem láttam őt csúnyának. Szerintem ez általában így van, ha kedvelsz valakit, a külsője nem érdekel (annyira).
De az is lehet, hogy csak te gondolod, hogy nagyon pattanásos a bőröd. Én is néha mikor telejövök pattanásokkal, nagyon csúnyának látom magam, de mindig megkapom, hogy nem vagyok az.
És lehet, hogy az emberek a személyiséged miatt látnak szépnek. Ha mindenki ezt mondja, nem hiszem, hogy csak nem akarnak megbántani.
Szebb nem leszel tőle. De nem jelenti feltétlenül azt h csúnya lennél.
Az is lehet hogy szerintük szép vagy, szerinted meg nem.
+Lehet hogy nem vagy szép. Csak szeretnek :)
Lányoknál nagy divat ez :D
Mondjuk én meg senki olyannak nem mondtam hogy szép, ha nem az, de mondjuk csúnyát se mondok rá.
De kérdezd meg, hogy tényleg úgy gondolja-e.
Ha azt mondja hogy igen, akkor meg érezd jól magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!