Nekem ugyanaz, mint az Eperkében, meg hasonlókban. Ha meghallom, nem egy emberre asszociálok, hanem egy gyümölcsre/növényre. Miért akarod növényről elnevezni a gyereket? Erdőben készült? Ott szültél? Netán be voltál pálinkázva mikor öszejött? Nekem mindig ilyenek jutnak eszembe, mikor meghallok egy ilyen nevet.
És gondolj bele, hogy valamikor felnő, és komoly ember lesz - egy ilyen névvel.
Utolsó elotti bocsi ...de en vagyok Boróka.És nem a gyerekemnek a neve lenne es kepzel idaig nagyon jó volt ezzel a névvel,és csak egy kis trauma ert mikor 3-dik os koromig egy baratom se volt...De ez azert volt mert szemuveges voltam es egy picit a nevem miatt is es most az az erdekes,hogy akik a legjobban kinevett es csufoltak azok most az allitolagos "legjobb barataim.De persze vannak jó barataim is.A mugy nyugi mar nem vagyok szemuveges es a nevem is hetkoznapi szamukra.
Amugy most jut eszembe(nem nagyon ide tartozik de elmondom)
Egyszer elsoben egy lany (osztalytarsam) meg "sajnalt" es elkezdett baratkozni velem es telleg csak beszelgettunk es csak a hazirol.Es mikor meglattak a tobbiek kiközösitették azért mert velem baratkozott es hozzam nem szabadott szolni.Olyan volt mintha valami betegseg lennek es elkulonitettek mindenkitol :( ..S igy ilyen volt az eletembol 6 ev XD de legalabb nem lettem bekepzelt stb vagyis szerintem nem vagyok az aztan h mas mit gondol az amindegy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!