11/15 anonim válasza:
Nos az én nevemmel meg egy rajzfilm ment,amiben nem egy szép állatot hívtak így.. lehet sejteni,hogy gyakran hívtak úgy,mint a rajzfilmben.. független attól,hogy milyen a testalkatom..
A lényeg,hogy ritka és ennek megvannak az előnyei és hátrányai is,de a ritka nevek közül a szebbek közé sorolnám,talán mert van ritmusa..
12/15 anonim válasza:
Benne van a bor is, szóval igen :D
13/15 anonim válasza:
"Utolsó elotti bocsi ...de en vagyok Boróka."
Akkor vedd semmisnek amit írtam. Vagyis majdnem semmisnek. Nem a te "hibád" a neved, hanem a szüleidé - bár nem hisezm, hogy a nevednek bármi köze lenne ahhoz, ohgy az osztálytársaid holgyan viszonyulnak hozzád.
De amikor valaki a gyerekének ad extrém nevet, azon mindig kiakadok.
14/15 anonim válasza:
#13 szerintem van,mert vannak akik képesek élvezni,hogy a másikat ilyen dologgal cikizhetik. Persze az is számít,hogy ki mondja..
15/15 A kérdező kommentje:
Amúgy ez nem valami "extrém" név. :) de azert kossz.gyerekkent mindig azt mondta ha nagy leszek megvaltoztatom :) XD
2015. okt. 7. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!