A nők, hogy tudják követni ezt a rengeteg kozmetikumot?
Üdv! Volt lehetőségem egy lányismerősömmel a karácsonyi bevásárlás apropóján szétnézni egy drogériában. Egy nő rokonomnak gondoltam naivan gyorsan veszünk valami arckrémet meg egy jó kézkrémet és megvagyunk. Ehhez képes egy egész sor tele volt krémekkel, tapaszokkal, tisztítókkal, kapszulával ami nem tudom mit ápol, szóval nagyon sok minden. Jó mondom megvesszük a krémet és megvan. Egy sima kézkrémből volt vagy 6 féle, ilyen-olyan bőrtípusra való, arckrémből volt éjszakai, nappali, ilyen savas, olyan Q-xy, ilyen kivonattal, olyan ápolóval, és kb 6 márka.
A nők ezeket, hogy tudják fejben tartani, és nyomon követni? Arról már ne is beszéljünk, hogy utána átmentünk a sminkrészlegre, ahol aztán teljesen elvesztettem a fonalat.
Ugye mi férfiak veszünk egy tusfürdőt hozzá való dezodorral, esetleg stiftet, fogkefe-fogkrém, sampon, borotva (már ha nem szakállas az ember :D) és nagyjából ennyi. A nők ezen felül rengeteg dolgot vesznek és használnak, samponból is kétféle aztán még hajbalzsam meg tudom is én mi. Ezt úgy, hogy lehet követni?
Mit kell ezen követni?
Fogom, leveszem a polcról, elolvasom az összetevőket és választok (leggyakrabban visszateszem a polcra, mert olyan vacak a drogériai felhozatal, interneten sokkal hamarabb meglelem, ami kell).
Ha valami spéci bajom van, rákeresek a neten vélemények alapján, és utána csak simán megveszem.
pedig tök egyszerű. :)
Nekem pl gyorsan zsírosodik a bőröm, így az alapozók közül az olaj mentes, mattító alapozókat keresem. Arclemosó, szintén problémás bőrre.
A hajam vékony szálú, így azt, ami dúsít.
Dezodor: nem szeretem az illatosakat, így sima Dove originalt használok.
Tusi: aminek az illata megtetszik. :)
Rúzs, szemfesték, már tudom, milyen szín áll jól.
Stb stb stb.
Szóval nem nehéz ez.
Meg a Krémmánia oldalt szoktam olvasgatni, ott fent vannak az újonnan megjelent kozmetikumok, meg véleményeznek mindent.
igazából kitapasztaltam, hogy miből mire kell figyelni, nekem melyik a jó
ha meg nem tudom, hogy az a termék tényleg jó-e, rákeresek, megnézem mások milyenre értékelték és utána döntök
amúgy annyira nem kell sok mindent hozzá fejben tartani, nem egy bonyolult dolog :)
Jegyezd meg, férfi, hogy soha nem veszünk krémet senkinek.
Ha tudod, mit használ, és elfogyott neki, abból vehetsz újat, de csak úgy találomra levenni a polcról valamit nem.
Úgy lehet követni, hogy érdekel. Nyilván neked is van olyan hobbid, érdeklődéi köröd, amit fejből tudsz. Ez kb. olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy lehet franciául beszélni, hogy lehet azt követni.
A nő nem hülye, nem csak bemegy egy boltba és néz, aztán megvesz mindent. Ismeri a bőrét, tudja, mik a főbb problémái, tudja, mit szeretne, utánanéz a neten. Gondolom, te is hasonlóan jársz el, ha kell valami. Felméred az igényedet, a kínálatot és választasz. Ugyanúgy működik mindkét nemnél.
akit èrdekel a szèpsègápolás,annak könnyű,szívesen olvasgat a tèmában,boltokban is böngèszik.
engem pl nagyon èrdekel, szinte minden drogèriás márkát ismerek,azokon belül is, hogy miket èrdemes vasarolni,mik a marka erossegei.
de pl latok egy kocsit az utcan,a színèn kívül semmit nem tudok róla. mig a baratom tudja mikori,mennyibe kerulhet,milyen marka marka, arról mit kell tudni... ezeket èn is megjegyeznèm ha ez èrdekelne.. de inkabb a kozmetikumok èrdekelnek. szóval ami èrdekel konnyen megjegyzed...szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!