S. O. S Valami tipp dús haj ellen?
A hajam rendkívűl dús, emellett nagyon szálkás és kezelhetetlen
Álmom a vékonyszálú, egészséges haj de akármennyire is használok rá ezerféle krémet, pakolást ugyanolyan borzalmas marad, ha pedig nem használok hajszáríót, akkor pedig egyszerűen elviselhetetlenül rossz
Vékony szálú, egészséges...hát, ez eléggé paradox.
Nekem nagyon vékony szálú, és pontosan 5 féle ápoló krém plussz egy ápoló sampon szükséges hozzá, hogy némileg dús, és egészséges legyen, szóval én meg Téged irigyellek.
Amiket én használok:
Gliss Kur Ultimate Repair sampon
Gliss Kur Ultimate Repair pakolás
Gliss Kur Ultimate Repair fújós
Elseve Selymes Olaj Krém
L´oreal krémes hővédő
Gliss Kur Total Repair hajvégápoló
Szia!
Az én hajam is ilyen, mint a tiéd. Mindenkinek az kell, ami nincs. Akinek göndör az egyenest akar stb. Mindenki szerint örüljek, hogy ilyen dús, de nem tudják mennyit kell vele szenvedni.
Vágass belőle, esetleg ritkítatsad.
Muszáj megszárítani, különben vállalhatatlan lesz. Legalábbis az enyém.
Ami nekem bevált az a vasalás, ha egyenes, nem tűnik olyan soknak és kezelhetőbb lesz. Mondjuk sokáig nem tart ki az sem, mert annyira erős a hajam.
Használj valami pakolást, olajt, amit nem kell kiöblíteni.
Van tartós hajkiegyenesítés is, amitől vékonyabb, egyenesebb lenne, de ez nagyon drága. Szóval nem tudom milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!