Lehetséges lenne-e mesterséges módón (vagyis nem betegség és egyéb tényezők miatt) csökenteni a hajhagymáim számát?
Figyelt kérdés
Gyermekkorom óta nagyon sűrű "fejszörzettel" rendelkezem és nagyon idegesit. ha naponta nem fésülném és igazgatnám nagyon össze vissza álna mintha folyamatosan ellene aludva. És ennek a sűrűségnek az is köszönhető, hogy nem rugalmas a hajam. Sőt néha rendesen fáj mikor végigsimítom rajta a kezem.
Ezért szeretném ha kevesebb hajhagymám lenne.(lehet sokan hülyének tartotok mivel megakarok szabadulni tőlük de én most ilyen cipőbe vagyok)
16 éves Fiú(igen nem csak a hölgyeknek vannak hasonló gondjaik
Köszönöm előre is a válaszokat.
2015. dec. 19. 10:19
1/3 anonim válasza:
nem hinném, hogy lenne ilyen lehetőség, de ritkítással sokat lehet javítani a helyzeten. ez attól is függ, hogy milyen hosszú a hajad.
2/3 A kérdező kommentje:
4-5 centisnél sosem neveltem nagyobra(mert ha neveltem volna úgy néztem volna ki mint aki egy verébfészket visz a fején)
2015. dec. 19. 10:37
3/3 anonim válasza:
és ha rövidebbre vágatnád a hajad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!