Hogy vasaljam ki a hajam, ugy, hogy kb 12 oran keresztul ugy is maradjon?
Figyelt kérdés
Holnap jo lenne, ha 12 oran keresztul hasonlo maradna, mint ahogy itthonrol eljovok. Ha kivasalom es para eri szornyen idetlenul kezd visszahullamosodni es ketszer akkorara dusul a fejemre, de nagyon nagyon csunyan. Fogalmam sincs mennyire lesz para/kod, de eleg sokat leszek a szabadban. Direkt nem akartam, hogy frissen mosott legyen a hajam, mert olyankor meg nehezebb egyenesen tartani, viszont vettem most ra hajhabot azt meg csak hajmosas utan tudom ratenni igy mara hagytam az egeszet. Szoval ugy tervezem, hogy kimosom, rateszem a hajhabot, beszaritom aranylag egyenesre, kivasalom, es majd holnap reggel is kivasalom ujra. Es 230°c -on. Neha-neha ilyenkor ugy szoktam2015. dec. 18. 10:58
1/4 A kérdező kommentje:
Meg egy kerdes. A sapka segit vagy ront a helyzeten?
Hajlakkrol mit gondoltok? Nem tudom, hogy rafujjam-e?! En nem annyira szeretem amikor olyan merev es ragad tole a hajam, alig varom mindig, hogy kimossam belole
2015. dec. 18. 11:04
2/4 anonim válasza:
a sapkától nekem sokáig normálisan áll.
van egy jó módszer, de nem éppen hajbarát. vasalás előtt a tincset fújd be hajlakkal és vasald ki. utána a legvégén is fújj lakkot a hajadra.
3/4 A kérdező kommentje:
Most mostam ki, ez a hajhab eleg jonak tunik. Megijedtem, mert vizesen ragadt, kemeny volt, de ahogy megszaradt ez eltunt, viszont ugy erzem tartasa az van.
2015. dec. 18. 13:56
4/4 A kérdező kommentje:
Amugy akkor sapkat azt veszel fel!:) ha hajlakkos megoldast kihagyom, valoban jo es tartja a hajam, de undoritoan nez ki tole es a hajvasalom is tonkreteszi. Egyszer kiprobaltam, azt inkabb soha tobbet :)
2015. dec. 18. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!