Hogyan vasaljam a hajam?
Figyelt kérdés
Van nekem itthon hő álló spray-em azt hajszárítás előtt fújok a hajamra, ha utána is fújok mielőtt vasalom és ha kicsit sistereg az még nem nagy baj? (Amúgy ápolom a hajam általában ricinus olajjal.) Meg amúgy egy hajvasalás meddig látszódik meg? Csak normális válaszokat. Köszönöm.2015. dec. 5. 17:42
1/1 anonim válasza:
A hajvasalás emberfüggő , van akinél napokig tart ,van akinek rögtön begöndörödik és nem bírja a haja . Én is használok hőálló sprayt , a sistergés amiatt van , mert nem szívódott bele a hajadba rendesen a folyadék , hanem rögtön elkezdted vasalni a fújás után :) . Ettől függetlenül ne vasald minden nap a hajad , hamar roncsolja a hajvasaló , én főleg nyáron nem szoktam , sem szárítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!