Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hány fokon vasaljam a hajam,...

Hány fokon vasaljam a hajam, hogy ne menjen tönkre? Vagyis hogy legalább ne menjen ANNYIRA tönkre.

Figyelt kérdés
:S Nagyon szép a hajam tényleg, viszont imádom a sima hajat. Magamnak nem tudom kiszárítani - mielőtt még bárki írná -, és jobban szeretem a vasalást. De hány fokon vasaljam? Hogy ne roncsolja a hajatt? Mert ennyi erővel a hajszárító is tönkre teszi állítólag, vagyis mit tudom én:D Nem érte hozzá, valaki világosítson fel!:DDDDDDD
2014. aug. 24. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:

a hajszárító se tesz jót neki, ez tényleg így van

amúgy minél kisebb hőfokon vasald egy lehetőleg jó minőségű hajvasalóval

meg vannak ilyen hővédőszerek, amit rá kell fújni előtte és az is sokat segít

ezekkel lehet csökkenteni a kárt

2014. aug. 24. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Valahol olvastam, hogy már 185 fok felett kezd roncsolódni a haj. De sztem ez hajszerékezet függő is. A ghd hajvasalókat ajánlják sokan, de a napokba olvastam,hogy nem rég kijött egy olyan hajvasaló is, ami a hajadnak való hőmérsékletre állítja be magát.
2014. aug. 24. 23:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Oh :)) köszi a válaszaitokat
2014. aug. 24. 23:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Hajtípustól függ, de 180 fok fölé nem nagyon kéne menni semmiképp. Az a baj, hogy alacsonyabb hőmérsékleten az ember hajlamosabb többször átmenni ugyanazon a tincsen ami rosszabb, mint ha egyszer magasabb hővel átvasalod.

De inkább csak alkalmanként simítgasd, mert ha rendszeresen teszed, el is köszönhetsz a szép hajtól.

2014. aug. 24. 23:52
 5/5 anonim ***** válasza:
190-en vasalom én és egész szép a hajam :))
2014. aug. 25. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!