Miért kell minden nap tusfürdővel tusolni általános velekedes szerint? Miért nem sima vízzel 6x tusfürdővel 1x? Én így szoktam és tiszta vagyok,
Figyelt kérdés
2015. dec. 17. 00:41
2/4 anonim válasza:
A sima víz sokat nem ér szerintem, de úgy csinálod, ahogy akarod, maximum nem ülök melléd a buszon, de túléljük.
Én alapvetően vagy befekszem egy lazító fürdőbe fürdősóval/habfürdővel, vagy tusolok, akkor natúr szappannal mosom az arcom, hónaljam, altestem, lábam. A többit vagy szappanozom, vagy nem, ha sietek, akkor csak lemosom.
De jellemzően minden nap edzés van, szóval ennél kevesebbel elég érdekes lenne.
3/4 anonim válasza:
A sima víz leszedi a hónapjból az izzadtság szagot? És a lenti felefről is mindent? Én ezt nehezen tudom elhinni.
4/4 anonim válasza:
Én sem mindig kenek tusfürdőt magamra, mert szárítja a bőrömet. Sokszor csak a hónom alját és az alfelemet mosom le tusfürdővel, a többit csak vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!