Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Borzasztóan túlritkította a...

Borzasztóan túlritkította a hajam a fodrász, évekig vártam, hogy besűrűsödjön, és most olyan lett mint ahonnan indultam. Mit tegyek, hogy gyorsan besűrűsödjön?

Figyelt kérdés

Mennyi idő alatt nyeri vissza az eredeti állapotát?Tud valaki valami praktikát?

Én fokozatos hajat szerettem volna egyébként, ami ezek szerint nem volt egyértelmű neki, mert már csak a tépőfésűre eszméltem fel, de bíztam benne, hogy csak valami minimális lesz, de ez botrány!!

2015. dec. 13. 14:35
 1/5 anonim válasza:
A ricinusolajt nagyon jól sűrűsödik és nő a haj
2015. dec. 25. 17:33
 2/5 anonim válasza:
És ha visszamész lehet hogy ingyen varr neked be hajat
2015. dec. 25. 17:34
 3/5 A kérdező kommentje:

áhh tuti nem varr be hajat, mert szerinte ez jó haj csak én nem tudom megszokni.

mellékesen tök más lett a hajam mint a képen amit mutattam neki.

a ricinusolajat próbáltam nekem hullott tőle a hajam nagyon, és annyira nem voltam vele megelégedve:(

2015. dec. 26. 13:59
 4/5 anonim válasza:
Hát nem tudom az enyémmel mindig csodát tesz nem használsz új sampont? Fenyegesd meg hogy elhíreszted az ügyfelei körében ha nem csonál valamit UI: a ricinust kimostad utána mert az olajakat mindig ki kell
2015. dec. 26. 16:14
 5/5 A kérdező kommentje:

persze kimostam mindig:)

nem akarok nagy botrányt belőle, most eltelt két hét azóta.

igazából azt mondta hogy akkor levágja nekem rövidebbre hogy tömöttebbnek látszódjon. ami oké mert tetszik a long bob haj nekem is, csak én már azt se merem rábízi:))))

2015. dec. 27. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!