Miskolcon fodrász aki ért a GÖNDÖR hajhoz?
Gyűrű göndör a hajam és még soha nem voltam fodrásznál,mindig magam vágtam a hajam,és igazából nincs semmi formája csak össze fogom csattal és annyi.És már eléggé zavar,hogy nem tudom,kiengedni,mert úgy nézek ki,mint egy őrült,mert semmi formája nincs a hajamnak és örülnék ha a fodrász tudna valamiféle formát vágni bele,hogy tudjam kiengedni is.Tudnátok ajánlani jó fodrászt aki jól formára tudná igazítani a hajam és nem rontaná el?
Kb. ilyen a hajam csak nem így áll :D
Eszembe jutott még egy ötlet. Ha tincsenként felcsavarod a hajadat nagyméretű hajcsavarókra, úgy hogy előtte a hajtincset vizesen kiegyenesíted, akkor elméletileg nem fog nagyon begöndörödni, csak enyhén hullámos lesz.
Fontos, hogy csak akkor szedd ki a hajcsavarókat, ha a hajad már teljesen megszáradt, mert ha egy kicsit is nedves marad, akkor azonnal visszaugrik a göndörség, akár a rugó.
Én azt hallottam, a hajvasalást a fodrászok találták ki, mert nem értettek a göndör hajhoz.
Csavarás semmit sem ér, göndörítő habot használj rá, s ne hajszárítózd.
A kókuszos dolgok nagyon jók rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!