Szerintetek gáz 14 évesen a balayage long bob haj?
Figyelt kérdés
Sötétbarna hosszú hajam van, és most le szeretném vágatni long bob-ra, viszont annyira tetszik a balayage. Persze nekem az a pár szál nem szőke volna, hanem olyan vöröses-világosbarnás, de szerintetek gáz, hogyha ilyen hajam lenne 14 évesen? Mert nem szeretnék úgy kinézni, mint valami ribizli...
Erre gondolok: [link]
2015. dec. 13. 11:39
1/4 anonim válasza:
A fazon tök jó, de a festést szuleiddel beszéld meg. Szerintem felesleges 14 évesen a hajfestés.
2/4 anonim válasza:
hát ez messze áll a ribistől, de szerintem sem kéne már most roncsolni a hajad festéssel..
3/4 anonim válasza:
Szia. :)
Nekem a stílusa és a fazona tetszik. Ha szüleidet megkérdezed, akkor be lehet festeni, végülis pár tincsbe nem halsz bele :D
4/4 anonim válasza:
szerintem ez tök jól néz ki, és nem lenne ribis egyáltalán!
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!