Kevés haj - hajhosszabbítás. Hogyan működik?
Figyelt kérdés
Hormonális okok miatt csomókban hullik a hajam, évek óta. Igen, persze kezelem az okokat, és minden hülyeséget kipróbáltam már a hajamra, mégis elegem van abból, hogy kevés, és évek óta nem nő.
Komolyan kezdek elgondolkozni a hajhosszabbításon.
Tudom, hogy dúsulni nem fog tőle, de talán többnek látszik, ha hosszabb.
Évek óta nem jártam fodrásznál, magamnak vágom a hajamat.. így eléggé ismeretlen számomra ez a téma. Valaki el tudná mondani, hogyan működik, valamint milyen megoldást lenne célszerű alkalmazni? Kb meddig bírják, mennyi időnként kell újra tetetni? Vékony szálú, töredezett göndör barnás hajam van. És kevéés. Király.
2015. dec. 11. 20:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!