Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Cukor+viz bevalik hajlakknak?

Cukor+viz bevalik hajlakknak?

Figyelt kérdés

Surgosen kene holnapra, de elfogyott, azt hallottam, hogy ez jo az egyetlen baj vele, hogy vonzza a bogarakat, na ilyenkor azok mar annyira nincsenek. Szoval valaki probalta mar? Mert ha csak rontana a helyzeten nyilvan nem fujok ra inkabb semmit.

Es porcukor vagy kristalycukor kell bele?

2015. dec. 11. 02:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó, mert ha csak valamire rászárad valami cukros lötty, az is egész nap ragad. Hajlakk normál esetben nem ragad, hanem megszárad. Lehet, hogy tartani tart, de tuti, hogy estére a fél város mocska a hajadban lesz.
2015. dec. 11. 09:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne! Össze tapad a hajad tőle,plusz fehéresen száradna meg...Inkább zselét hígíts fel vízzel,ha van otthon és azt fújd a hajadra(persze csak ha sikerül ilyen sprés tartóba tenned :))
2015. dec. 11. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha holnapra kell akkor még mindig vehetsz valamit a boltban. A cukros víz nem épp jó megoldás.
2015. dec. 11. 13:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Vegul rafujtam a cukros vizet:D bar direkt csak keveset, de semmi baj nem volt vele, teljesen hajlakk hatasa lett, nem ragadt, nem volt feher szoval en azt mondom, hogy ha valakinek nincs otthon hajlakk es sugosen kell akkor nyugodtan probalja ki! Bar azert rendszert nem fogok belole csinalni:)
2015. dec. 13. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!