Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi idő után festhetem...

Mennyi idő után festhetem ujra a hajam?

Figyelt kérdés

Befestettem 1 hete a hajamat palette A10 hajfestékkel. De nem tetszik nem elég szőke nekem meg olyan sárgás. Most vettem egy syoss hajfestéket a legszőkébbet platinum szőke ezt:

[link]

Mikor festhetem át vele ujra ? Mert én fehér hajt szeretnék vettem ilyen schauma hamvasito sampont is de kiprobáltam és ugyan olyan szine maradt :c tudnátok segíteni hogy hogyan legyen fehér a hajam ?

2015. dec. 9. 22:57
 1/6 anonim válasza:

Mi a természetes színed?

Ha nem vagy szőke, világos hajú alapból, és tényleg fehér hajat akarsz, akkor előbb le kellett volna szívatnod a színt. Nem a hajápolás egyik titka, de másképp sötét hajból nem lesz fehér (őszüléskor legfeljebb).

Amúgy újrafesteni két-három hét után lehet egyszeri alkalommal nagyobb károk nélkül. Viszont ha azt kérdezed, hogy milyen gyakran lehet rendszeresen festeni, akkor minimum egy hónapot érdemes várni a festések között, és akkorég keveset mondtam.

2015. dec. 10. 10:57
 2/6 anonim válasza:

*akkor még keveset mondtam

Elnézést!

2015. dec. 10. 10:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Alapból szőke voltam csak még szőkébbet szerettem volna de nem sokat változott
2015. dec. 10. 11:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nem festett volt a hajad, akkor jobbat vártam volna a palettétől Egyébként az a helyzet, hogy mind a kettő, amiről írsz erős szőke hajfesték, úgyhogy van esély arra, hogy teljesen kiszárad a hajad tőlük és ha nem is látszik rögtön festés után, de később töredezni fog. Nem így csinálnak szép világosszőkét (fehéret meg pláne).
2015. dec. 11. 11:10
 5/6 anonim válasza:
Otthon már ne kísérletezz, hozzáértés kell az elrontott frizura kijavításához. A fodrászod rendbeteszi, és elmondja, otthon hogyan frissítheted majd a lenövést. NE kenj rá te magad újra festéket, amíg nem hozatod helyre.
2015. dec. 11. 14:50
 6/6 anonim válasza:

Linkelj egy képet a természetes hajszíneddel.

Az ilyen világos hajszínt (meg minden, eredetinél két árnyalattal világosabb színt) csak fokozatosan lehet elérni, fokozatos festéssel. Előbb két árnyalattal világosabbat, aztán frissítéskor még világosabbat kennek fel, egészen addig, amíg a kívánt eredményt elérik. Legalábbis ezt így kellene csinálni, csak nem mindenki akarja kivárni azt a két-három hónapot.

2015. dec. 11. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!