Anyukák Ti mivel szőrtelenítetek? Van valikinek ilyen epilátora? Braun silk epil 9, beruháznátok rá? Mi a véleményetek róla?
Nekem noi elektromos borotvam van, azt hasznalom, epilatortol felek. 😊
Philips beauty, nagyon regen vettem, nem tudom, h kaphato-e meg. Ez intim borotva, de hasznalom a tobbi helyen is.
15 éves braun epilátorom van. Semmi pénzért nem cserélném le...pedig próbálkoztam újabbal.... de más nem vált be
Szerintem a szempont, hogy hálózatról is üzemeltethető legyen!
mert az újabb olyan volt, hogy aksis, és feltöltöm, majd használhatom.... de ha sokáig nem használom, álltó helyében lemerül :(
Nekem is Braun volt, kb. 15 évig használtam, de elromlott.
Nemrég vettem újat. Mindenképpen Braunt akartam megint. Ilyesmit vettem, amit belinkeltél, csak nem pont ugyanezek a fejek vannak hozzá.
Szerintem jobb, mint a régebbi, mert több csipesze van.
Én igazából azért ezt választottam, mert ezt vezeték nélkül lehet használni és így sokkal kényelmesebb, hogy nem kell konnektor közelében lenni. Nálam csak ez volt az oka. Egyszerűbb típusoknál nem volt vezeték nélküli verzió.
De egyébként megelégedtem volna egy egyszerűbb szériával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!