Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy sportos szöszi vagy egy...

Egy sportos szöszi vagy egy szexi barna? Lejjebb!

Figyelt kérdés
Én a barna vagyok barátnőm a szőke minden pasinak bejövök akineki bejön azoknak főként.Ti melyiket választanátok és MIÉRT?
2010. márc. 22. 16:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
egyetértek a 19:03 - al . Azért mert a barátnőd egy kicsit ducibb és nem fújja el a szél
2010. márc. 22. 19:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a barátnőd jönne be inkább, pont a nekem tetsző hajszínt és testalkatot testesíti meg.
2010. márc. 22. 19:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szexi barna, de amúgy az arc legyen szép és a többi nem nagyon érdekel, nekem az arc a legfontosabb. Ha szép egy csaj arca, akkor onnantól nem érdekel a melle mérete, a feneke formája. na persze hízott disznó ne legyen.
2010. márc. 22. 21:02
 14/17 A kérdező kommentje:
én nem azt mondtam hogy én kb ugy anorexiásméret vagyok ő meg akkora mint egy ház, hanem azt mondom, hogy azalatt hogy sportos nem azt értettem hogy ultravékony, hanem azt hogy normális, és inkább izmos...és attol még hogy egylány nem túlsovány attól még nem lesz egyből ronda 19:03-as!
2010. márc. 22. 22:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a 19:03-nak azért felesleges volt feltenned a kérdést, hogy fényezd az egódat úgy, hogy a barátnődet meg közben leírod. Bunkó vagy.
2010. márc. 27. 12:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem is olyan érzésem volt, hogy a barátnődet lefikáztad. Irígyled hogy szőke, vagy dicsekedsz, hogy te nem vagy telt.

Sok mindentől függ, hogy egy pasinak tetszik -e egy lány.

A haj szerintem nem annyira fontos, ha a lány szép, vagy ha az illető pasast megfogja a lányban valami.

A testsúly...háát, sok pasasnak a vékony, de nőies lányok jönnek be, de persze nem mindegy, hogy milyen arc és modor társul hozzá!

Lehet hogy a barátnődnek nem szép az arca, vagy visszafogott vagy tényleg kicsit molett.

De ez egy szemét mondat volt:

"barátnőm a szőke, minden pasinak bejövök akineki bejön azoknak főként"

Tehát akkor a barátnőd csúnya, neked az árnyékodba sem léphet?

Ki tudja mi lehet az ok, de biztos hogy nem a szemszín vagy a hajszín határozza meg!

Lehet hogy te szexi vagy (kirívó, rámenős), ő meg természetes és egyszerűbb, visszafogott. Nem?

2010. márc. 27. 17:35
 17/17 A kérdező kommentje:
nem abszolút félreértettetek egyáltalán nem molett...és amikor a pasis dolgot irtam először mást akartam irni deh aztán elfelejtettem itörölni...azt úgy értettem hogy sfőként azoknak övök be akik neki bejönnek és ez igy sz*r ...mert nemértem miért?!
2010. márc. 28. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!