Egy sportos szöszi vagy egy szexi barna? Lejjebb!
Figyelt kérdés
Én a barna vagyok barátnőm a szőke minden pasinak bejövök akineki bejön azoknak főként.Ti melyiket választanátok és MIÉRT?2010. márc. 22. 16:30
1/17 anonim válasza:
Inkább szőke haj az esetem, a sportos lányok meg még inkább.
2/17 anonim válasza:
Tegyél fel képet magatokról, mert így nehéz. A barnák általában jobban bejönnek mint a szőkék, de a hajszín annyira nem fontos.
3/17 A kérdező kommentje:
Hát képet nem tennék fel de nagyábból leírom magunkat:Én:(barna) vékony vagyok vékonyabb mint a barátnőm "fejlettebb" remélem értitek mire gondolok, de kevésbé izmos. a szemem szine kék és kb 168 cm vok. Barátnőm:SZőke kékszemű kicsit ducibb nálam és izmosabb, ugyan olyan magas mint én.
2010. márc. 22. 16:57
5/17 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. márc. 22. 17:24
7/17 A kérdező kommentje:
deh azt is irjátok lehogy miért pls!
2010. márc. 22. 17:38
8/17 anonim válasza:
Nem ez alapján döntök, azt választanám akinek szebb az arca és kevésbé divatmaca. Mondjuk az előny ha sportos egy csaj.
9/17 anonim válasza:
Szőke,mert jobban szeretem a szőke lányokat.
10/17 anonim válasza:
A szőke. Elég szánalmas hogy ilyen kérdést teszel fel...méghozzá direkt úgy mutatod be magad hogy sokkal szebb vagy a barátnődnél. Már bocs, de ez elég szemétség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!