Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ismertek olyat, akinek évekig...

Ismertek olyat, akinek évekig visszatört a haja és emiatt nem lett hosszabb, aztán valamit változtatott és utána meg tudta növeszteni mégis? Mit változtatott az illető?

Figyelt kérdés
2015. dec. 7. 10:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Amikor szőkítettem a hajam, akkor bár nőtt, de nagyon szálkás és durva volt.

Amióta barnára festetem használok, azóta selymes és egészséges.

Amikor rövidebb volt a hajam, gyakran vasaltam, mert mindig felugrott, az sem tett neki jót.

Most hogy hosszú, "kilógja" magát, így vasalni sem kell.

A megfelelő balzsam is sokat segít. És persze nem sajnálom, teszek rá bőven.

2015. dec. 7. 10:49
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
nem
2015. dec. 7. 12:17
 3/8 anonim ***** válasza:

igen, abbahagyta a hajfestést és a vasalást

meg lehet használt is hozzá valami hajvégápolót, nem tudom, annyira nem beszéltünk róla

2015. dec. 7. 12:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Teljesen le kell vágni a törött, gyenge, elvékonyodott részeket. Utána lehet ápolni, hogy ne törjön újra, erre a legjobb ha mondjuk argán olajat használsz 2-3 naponta. Na meg ne árts a hajadnak, ne vasald, szárítani is csak ha muszáj, és azt is hővédővel. Na meg nyilván fontos az egészséges életmód is.
2015. dec. 7. 13:52
 5/8 ~OnLány~ ***** válasza:

4. válaszoló--> Ez nem segít,én mindig visszavágattam a fodrászomnál a törött végeket,nem vasalom,alig fésülöm,mert az is árt és lanygos fokozaton szárítom.Nem samponozom a hajvégeket,csak a fejbőrt,szlikon mentes samponnal.

Van jobb ötleted? Használok hajvégápolót is,szóval ez is kilőve.

Meguntam,hogy állandóan vissza kell vágatnom és csak a lapockáig nő meg rendesen,aztán megunja és száradni kezd a vége.

Nem töredezett most,de kicsit száraz,nem látszik,de gondoltam,hogy most kipróbálom,hogy mi lesz ennek a vége..fog-e nőni valamennyit is. Most már hosszabb,majdnem a hátam közepéig ér.

2015. dec. 7. 16:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó,szedj hajvitamint és heti 1-2x csinálj olajos hajpakolást(ricinis,argán vagy kókusz pl).
2015. dec. 7. 17:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha nem vágatod vissza akkor hiába kensz rá bármit. Első körben a sérült résztől kell megszabadulni utána már tudod ápolni.

Hajvégápoló, minél ritkább festés, vasalás csodákra képes.

2015. dec. 7. 19:56
 8/8 anonim ***** válasza:

lehet fésülködni, de mondjuk természetes sörtéjű kefével. nekem vaddisznó van, nem tépi a hajam,szépen kibontja.

ja és nyilván szőkítés kizárva. festés is minél ritkábban, akkor is vagy jó minőségű festékkel,vagy hennával.de a legjobb elhagyni. ezenfelül kerülni minden erőteljes hőhatást(szárítás,göndörítés,vasalás)

a szoros konytokat is hanyagolni kell.

én balzsamot,hajvégápolót,hajolajakat,hajpakolást,tápláló sampont használok.márkát tekintve yves rocher és ugye az olajok. elég szép a hajam, a tapintása is kellemes. de minden hónapban vágok belőle kb 1-2 centit itthon a speckó ollómmal. így igaz a hossza nem nő, de legalább sose töredezett és csúnya.

amúgy genetika kérdése is részben. na meg a külső hatások mellett belülről is rendbe kell tenni a szervezeted.

2015. dec. 7. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!