Erős arcszőrzetű férfiak! Mit ajánlanátok a nagypapám borotválásához? Annyira nehezen viszi az erős borostáját az új penge is, és nagyon irritált lesz a bőre. Ötlet? Legjobb márka?
Figyelt kérdés
Szegény papikámat én szoktam borotválni. 74 éves és volt neki agyi infarktusa és elég rosszúl mozog, főleg a jobb oldala... :(
Használok borotvahabot, meg új pengét(mindig), ilyen "töltős" borotvanyele van. De rossz hallani is, ahogy serceg..meg nem viszi. És már nekem fáj, hogy ránézek a bőrére utána.
Ötlet??
2015. dec. 6. 23:42
1/5 anonim válasza:
En gilettet hasznalok a mosdokagyloba vizet ontok es abba oblogetem elotte pedig bekenem habbal
2/5 anonim válasza:
Nem tudom aktuális-e még a kérdés, de én a Gilett Fusion Power-t használok. A lényeg a Gilette-ben a Power funkció, mert rezegteti a pengét. Nem hittem el, hogy ekkora különbség lehet borotválkozás és borotválkozás között még ki nem próbáltam. Nagyon jó. Tényleg nulla irritáció. Próbáltam már pár félét, ez nagyságrendekkel visz mindent.
3/5 anonim válasza:
Figaró habzó borotvakrémet használj, pamacsold fel az arcra a dús, krémszerű habot. Igazi DE Pl. Fatip Classic OC (nyitottfésűs) borotvát használj és LORD pengét. A műanyag gilette, stb "szipiszuper, gigamiga" játékborotvákat, flakonos műanyag szar habokat felejtsd el egy életre.
4/5 anonim válasza:
Helo nemtudom aktuális e még,de érdemes forro türülközővel beáztatni a szőrt így az megpuhul és könnyebben vághato.Azberős borosta egy réz dróthoz hasonlo ahogy egy borbély mondta.
5/5 anonim válasza:
Gondolom ez attól függ, hogy valakinek hajlamos e rá a bőre.. Ha olyant tapasztalok nem használom tovább
Gondolok a haj karosodásrnál olyan esetekre ahol foltokban nőne a hajam.. Ilyen reakciót válthat ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!