Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik drogériában lehet...

Melyik drogériában lehet kapni shea vajat? (+ márka)

Figyelt kérdés
Szeretnék shea vajat venni, mivel netes vásárlásnál van pk, ezért először drogériában szeretnék körülnézni, ha valaki tudja hogy milyen márkától lehet ott mennyi pénzért kapni, akkor kérem írja meg :)

2015. szept. 21. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:
én bioboltban vettem, a márkája nem ugrik be, nem vagyok otthon, nagyobb tégelyben van asszem egy ezredes körül, de az nagyon sokáig elég :)
2015. szept. 21. 17:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia,

MEdiline bioboltban nagy a választék, (13.ker-ben van). ÉS picit olcsóbb is, mert többi bioboltos is itt vásárol (részben nagyker, de egyéni vásárlók is vehetnek).

Pl: MYPA KARITÉ 100 % SHEAVAJ, 100 gr, 1130 Ft.

Szerintem ha drogériába mégy, akkor kb 100 gr termékben, leszámítva a sok adalékanyagot, kb 10 gr valódi shea vaj lesz...

Szóval inkább bioboltban érdemes szerintem venni, és 100%-osat.

2015. szept. 21. 17:30
 3/4 anonim válasza:
Szia! Happy Skin natúr kozmetikai üzletben lehet kapni! Illetve a webshopon minden hónapban van 2x olyan nap, amikor nincsen postaköltség. 100%-ban BIO és az ára is kedvező. 100, 150g-os kiszerelésűek. Nekem eddig ez vált be a leginkább, pedig többször belefutottam már ócska, avasodott shea vajba...
2015. nov. 24. 17:51
 4/4 Agneto válasza:
Szia! Ha boltban veszed, akkor a bolt rezsije épül be az árba, ha neten, akkor a szállítást fizeted. A behanda.hu 1250-ért árulja fél kilóval + pk. Ez mindennel együtt jobb, mint bárhol a 100ml-k, amik olyan 90g körül vannak súlyban.
2016. febr. 20. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!