Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Anyukám nem akar elvinni...

Anyukám nem akar elvinni bőrgyógyászhoz pedig nagy a baj. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy az arcom már lassan 5 éve durván pattanásos és már nagyon elegem van belőle. Édesanyám viszont nem hajlandó elvinni bőrgyógyászhoz mert ő tuti gyógyszert adna és azt ő nem akarja. Hát oké, de én élek ilyen fejjel. Nem akarok tovább szégyenben élni, nagyon undorodom magamtól. Szerintetek mit tegyek? menjek el a tudta nélkül és kérjek gyógyszert? Már véget akarok ennek vetni.

18/L

2015. dec. 6. 21:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Ami mellesleg semmit nem fog érni, ahogy a gyógyszer sem, ha másféle gond okozza a pattanásokat."

Ja, de jó eséllyel egyszerűen ilyen a bőre. Ráken egy megfelelő krémet, elmúlik. Kicsit egyszerűbb ezt kipróbálni, mint az egyes tápanyagcsoportokat egyenként végigvizsgálni, hogy attól lesz-e jobb, hogy nem eszik ezt vagy azt...

2015. dec. 7. 14:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk nagy eséllyel kaphatsz gyógyszert is, nekem egy 3 hónapos antibiotikum kúrát írtak fel pattanások ellen, ami végül úgy 4 hónapig hatott és durván érzékeny lett tőle a bőröm. Ezzel nem tudsz mit kezdeni, majd elmúlnak és kész, alaposan tisztítsd le az arcod, használj lemosót és akkor elméletileg nem lesz olyan vészes. Amúgy meg ne idegeskedj, a stressz miatt is kijöhetnek.
2015. dec. 7. 15:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Pedig a szex kellene, sok sok sok szex es elmulnak a pattanasok nehany het alatt. Maszti nem jo, egy fiuval kell, a hormonok maskepp reagalnak.
2015. dec. 7. 16:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Én fél évvel ezelőtt mentem el, egyedül. Kaptam a homlokon lévő pattanásaimra 2 krémet, hogy kiszáritsa a pattanásaim és egyet, hogy "vizet" adjon a bőrömnek, ha nagyon kiszáradna.
2015. dec. 8. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!