Lányok, ha tél van és nem látja senki, akkor ti sem
szőrtelenítetek a lábatokat?
Figyelt kérdés
Én nem szoktam, csak ha más is látja, igazából nem is hallottam még olyanról, hogy valaki csupán maga miatt szőrtelenítse, de vannak akikkel eltérő véleményen vagyok (természetesen férfiak)
Én ilyenkor nem szoktam leszedni. Senki sem látja,esetleg a család,de előttük nem gáz..
2015. dec. 1. 05:36
12/21 anonim válasza:
Egyrészt magam miatt is csinálom, másrészt kb majdnem minden nap szoknya van rajtam (igaz, harisnyával), harmadrészt meg suliban tesire mindig át kell öltözni...
2015. dec. 1. 06:38
13/21 anonim válasza:
én hetente 1-2 x szedem a lábamon télen. de főleg a barátom miatt.
nyilván amikor nem volt párom is borotváltam, de akkor lehet kéthetente..
2015. dec. 1. 08:50
14/21 anonim válasza:
szoktam, de sokkal ritkábban, mert nem látja senki, engem meg nem zavar egy darabig
2015. dec. 1. 09:40
15/21 anonim válasza:
De! Télen sem vagyok csubakka
2015. dec. 1. 12:12
16/21 anonim válasza:
Én a suli miatt szoktam mert tesin térdnadrágot szoktam hordani. Szünetekben, hétvégén illetve mikor nincs tesióra aznap akkor nem szoktam vele foglalkozni. Szoknyát nem hordok, mondjuk rám igazából annyira nyáron sem jellemző, hogy rövid cuccokat hordok (de olyankor rendszeresen szőrtelenítek), barátom nincsen,úgyhogy nem látja senki, engem meg nem zavar....sőt örülök neki mert elég gyorsan nő vissza és naponta kell borotválnom és azt nem szeretem :)
2015. dec. 1. 18:29
17/21 anonim válasza:
HA nem látja senki,kit érdekel? Ennyi erővel este lefekvés előtt is sminkeljük kimagunkat,csináljuk meg a hajunkat,mert nők vagyunk.
És tényleg létezik ilyen ember, hallottam már ilyet.
Ettől nem lesz egy nő igénytelen. Csak ha tényleg látszódik,más is látja,akkor elismerem. De így télen? Főleg ha nincs valakinek párkapcsolata,se egyéjszakás kalandja. Vagy ilyenkor is miniszoknyában feszítetek?
2015. dec. 1. 19:50
18/21 anonim válasza:
A nők is emberből vannak,nekik is van szőrük. Nem a csupasz lábaktól lesz valaki nő. Vagyis de nyáron talán számít sokat. De ha nem látja senki? AZ maradjon meg a nő titka. Ettől nem kell lenézni senkit.
2015. dec. 1. 19:52
19/21 anonim válasza:
A labamat telen nem surun, pedig nekem van parom. :D De a honaljamat igen, higieniai okokbol.
2015. dec. 1. 21:51
20/21 anonim válasza:
17-es: nem a sminkhez hasonlítanám, inkább a fogmosáshoz. Ha nincs pasi, nincs fogmosás, mert nem kell senkit megcsókolni?
Szerintem ha valaki nőként alapból soha nem borotvál sehol, az nem igénytelen. Ha valaki csak akkor borotvál, ha más is láthatja, az igénytelen. (Nincs igénye rá, hogy maga miatt úgy nézzen ki, ahogy ő legjobbnak gondolja. Egy pasi megérdemli azt, hogy leszedd neki a szőrödet, de te nem. Akkor ha elkényelmesedsz, szőrgombóc leszel? Aki maga miatt csinálja, az 80 éves özvegyként a tél közepén is lábat fog borotválni, nem csak ha lenyűgözheti vele a fiúkákat.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!