Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pár kérdés hajjal kapcsolatban?

Pár kérdés hajjal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

PL. most vegyük ezt a hajat alapul:

1. Mivel formázza, és hogy marad ilyen természetes kinézetű?

2. Hogy teszi tartóssá?

3. Milyen gyakran csinálja újra (pl. hajmosás miatt)? Ha több napig marad, akkor este nem állítódik el?

2015. nov. 30. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva, örülök, hogy nem látom, mert biztos vagyok benne, hogy valami ecseféléről van szó.
2015. nov. 30. 20:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Tényleg, kép lemaradt. >.<

[link]

2015. nov. 30. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Valahogy éreztem...
2015. nov. 30. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez minden csak nem természetes kinézetű...

Hajzselé, hajlakk, beszárítás (ha szükséges akkor hajdúsító cuccok, hajtőemelő)... minden reggel formázni kell. Este pedig meg kell mosni mert ezek a szerek nem tesznek jót ha a hajban maradnak.

2015. nov. 30. 21:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Rosszul fejeztem akkor ki magam, akkor úgy mondom, hogy látszik, hogy egyben van. Én most got2b beach boy waxot és Taft Invisible hold hajlakkot használok szárítás nélkül, viszont nem tart úgy, ahogy szeretném. Ti mit ajánlotok?
2015. nov. 30. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!