Mit lehet csinálni a frufruval?
Figyelt kérdés
Majdnem derékig érő hajam van, de van fufrum, és megyek egy ünnepségre és valahogy megakarom csinálni hogy ne lógjon ott a fufrum ami igazábol nem tünik annak mert csak elvan választva és lóg kb 10 cm. Felcsatolni nem akarom, valami más megoldást szeretnék, ami jól is néz ki. Valaki tud segíteni ?2015. nov. 23. 18:16
1/5 opened paradise válasza:
Oldalra csatolni?
Esetleg vannak ilyen,a homloknál átmenő fonatok.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretném csatolni. Az olyan hétköznapi. Fonásra én is gondoltam, de nem találtam semmit hogy hogy lehetne
2015. nov. 23. 19:18
4/5 A kérdező kommentje:
Ez jo, és a végét elcsatolni vajon?
2015. nov. 23. 21:07
5/5 opened paradise válasza:
Lehet,de egy kisebb gumi nem annyira feltűnő. Vagy talán a fonatot is meg lehet úgy csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!