A ricinus olajat nem kell lemosni másnap ha rákenem a szempilláimra?
Figyelt kérdés
Tegnap este kezdtem el bekenni vele szemöldököm szempillám, és reggel lemostam nem kentem rá sokat mert nem szeretném ha baja lenne illetve semmit se tudok erröl az egészröl szóval, ha valakik leirná hogy használja mikormossa le van tapasztalata kérem irja le!2015. nov. 22. 13:23
1/6 anonim válasza:
Először is: a ricinusolajtól az ég világon semmi bajod nem lesz. Én a hajamra szoktam tenni, de szempillán is próbáltam már ki. A szempillád tövébe tedd, akkor fog hosszabb és dúsabb lenni, és igen, le kell mosni, ha pl este felkened, reggel mosd le meleg vízzel, ennyi idő alatt már rendesen beivódik.
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2015. nov. 22. 14:31
3/6 anonim válasza:
Ja semmi bajod nem lesz... érdekes, nekem csomókban hullott a ricinustól a hajam, a szemem meg begyulladt 2 használat után. Ennyit arról hogy semmi bajunk nem lehet tőle... nekem orvos mondta hogy ezt az olajat nem szabad ilyen célokra használni. És nincs is semmi köze a hajnövekedéshez sem.
4/6 anonim válasza:
(első vagyok) Akkor valószínűleg egyénfüggő. Nekem és a barátaimnak is csak segített, az orvossal is felírattam, mondtam is, hogy miért és nem mondta, hogy az nem lenne jó, pedig már figyelmeztetett ilyenek miatt :)
5/6 A kérdező kommentje:
3napja használom, és nem gyulladt be a szemem szemöldököm szepmilláim éppek maradtak szóval biztosan egyén függő szerencsésnek mondhatjuk magunkat:)
2015. nov. 24. 13:03
6/6 anonim válasza:
Amikor én használtam, még általános iskolában, az igazgató néni behívatott az irodájába, hogy nem szabad a szemünket még festeni.
Nem akarta elhinni, hogy nem is festem, megnyálazott ujjal kellett dörgölgetnem a szempillámat, hogy elhiggye, hogy nincs festve.
OLyan jól működött. Nekem sem volt semmi bajom tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!