Melyik a legjobb szőke bolti hajfesték?
Hiába járok évek óta fodrászhoz, jól elcseszték az ócska, olcsó (Kallos) hajfestékekkel a hajam, ráadásul horror árért, úgyhogy úgy döntöttem, veszek valami jó minőségű, drága hajfestéket és megcsinálom magamnak, ezentúl max. vágatni járok csak fodrászhoz.
Melyik az a boltban kapható, jó minőségű szőke hajfesték, amelyikkel érdemes próbálkoznom?
Köszi szépen.
Egy időben én is magamnak festettem, csak nem volt szép színe, nagyon sárgult is. Meguntam és elmentem fodrászhoz. Ott azt mondták, hogy mivel nagyon vékony szálú a hajam, és az alapszínem is világos, ezért nekem a bolti hajfesték túl erős (mivel az a sötét hajat is leszívja), még jobban tönkreteszi a vékony hajamat. Nekem sokkal light-osabbat kevernek a fodrászatban.
El is jártam a Laffertonba, ahol 13-14 ezer egy festés vágással, marha drága. Meguntam, váltottam fodrászt, aki Kallossal el is szúrta, azóta tiszta söprűs lett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!