Hogy tüntessem el őket? :S
Szal a helyzet az, hogy kiskoromban, pár éve csomószor megvágtam a lábam borotvával. Sajnos a hegek megmaradtak, jó pár, de eddig azért nem érdekelt, mert kövér voltam (72 kg), mindig hosszúnaciban jártam, strandra se mentem. Most viszont lefogytam 14 kg-ot, és fel akarok majd venni rövidnacit, meg persze strandra is akarok menni jó sokszor^^ Hogy lehetne eltüntetni a hegeket?
A contratubex gélről olvastam, kipróbáltam, nem használt. Van valami d-betűs krém is (dermatrex vagy mi) de az nagyon drága, annyit félek kiadni érte :/ Esetleg próbáljam még ki a körömvirágkrémet? vagy ha esetleg napoznék, akkor nem látszanának annyira a sebek, ha lebarnulnék?:/ segítsetek
nekem is van egy nagy kis heg a sípcsontomon :)
szerintem próbáld ki a körömvirág krémet, végül is az növényi eredetű, és nem annyira drága mint a d betűs.
egyébként én kreol bőrű vagyok és egyáltalán nem 'rikít' ki a heg, szóval attól ne félj h világítani fog a barna lábadon a heg :))
-nagy :D[nem nagyot akartam 1.x :D ]
***kisebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!