Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A fekete hajfestek tenyleg...

A fekete hajfestek tenyleg kikopik egy ido utan?

Figyelt kérdés
Mennyi ido?

2015. nov. 16. 16:44
 1/5 anonim válasza:
Minden hajfesték kopik. Napfény, hajmosások stb. Nővérem festi a haját. Kb. 2 hónap amíg már lenőtt 1-1,5 cm-t+elhalványodott. Remélem tudtam segíteni:)
2015. nov. 16. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Teljesen nem kopik ki. Fakóbb lesz, lenő. De nem fog eltűnni a hajadból.
2015. nov. 16. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Hajtól függ. Valakinek 3 hónap után is ugyanolyan erős színű, mint festéskor. Nekem 1,5-2 hét alatt TELJESEN kikopik a hajamból minden festék :D Igen, még a fekete is :D
2015. nov. 16. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:
A hajfesték nem kopik ki... az csak lenő. A színező ami kikopik.
2015. nov. 16. 21:32
 5/5 anonim ***** válasza:
4: 3 vagyok. De, kikophat a festek is. Nekem kikopik. Mesterfodraszom van, tobbfele festeket kiprobaltunk, a max 2-3 het volt, amennyi ideig rajtam maradt a fekete szin. Ledobja a hajam. Tehat hajfuggo, elofordulhat hogy valakinek kikopik.
2015. nov. 16. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!