Milyen az opál szőke hajszín?
Figyelt kérdés
Jelenleg világos szőkére van festve a hajam, ez az opál szőke szín, nagyon "besötétítené"?2015. nov. 16. 09:26
1/3 anonim válasza:
7.0 Garnierre gondolsz? Mert az középszőke, nem sokat változtatna a világosszőkén. Mellesleg az oxi is erős benne, szóval azt semmiképp ne kend a hajadra, csak hígítva vagy vegyél hozzá gyengébbet.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!!
Igen a 7.0 Garnierre gondoltam.
Hideg szőke árnyalattal festettem be a hajam, de nem pont azt a hatást érte el, inkább egy sima világosszőkének néz ki.
Nem akarom, hogy "sárgás" legyen a hajam, se azt, hogy szinte már fehér. Hanem egy kicsit sötétebb, de mégis szőke színt, azért is gondoltam erre az opál szőke színre.
2015. nov. 16. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!