Mi okozhat több pattanást az átlagosnál?
Figyelt kérdés
Milyen változás okozhat több pattanást az átlagos mennyiséghez képest? Mindig volt 5-6 db az arcomon (18 éves vagyok), de feltűnt, hogy egyes alkalmakkor hirtelen tele lesz az arcom... gondolom ennek van valamiféle oka, gondolok itt táplálkozás vagy valami hasonlóra. Ötletek?2015. nov. 13. 17:48
1/6 anonim válasza:
Szia :) nekem akkor van ez ha tejet iszom vagy csokit eszem, v piszkos kézzel hozzányúlok az arcomhoz
2/6 anonim válasza:
Mensi, mérgek bejutattása élelmiszerrel, rossz minőségű ivóvíz/fürdővíz, stressz, olajos magvak, gyógyszerek, nem megfelelő vagy lejárt szavatosságú kozmetikum, esetleg szmog. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
3/6 anonim válasza:
ugyan az mint az elsőnek. ha laktózt és glutént fogyasztok akkor pattanásos leszek, ha nem akkor nem semmi, ha még is ..akkor isten kegyelmezzen az arcomnak.
4/6 anonim válasza:
Én akkor pattogok ki, ha több csokit, diót, mogyorót, csipszet eszem, illetve a menses előtt.
5/6 Sunshinedoll válasza:
Hormonális változás, ételallergia, esetleg kozmetikumokra való allergia, rajtamaradt sminkmaradvány, piszkos kézzel fogdosod, a telefonod/párnahuzatodat nem tisztítod rendszeresen, a hajad odalóg, és ritkán mosod meg stb.
6/6 A kérdező kommentje:
koszonom a válaszokat!!
2015. nov. 18. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!