Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy nagyon sokáig érlelődő...

Egy nagyon sokáig érlelődő pattanást kinyomtam, de nem bírtam magammal, véletlen elkapartam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb. másfél hétig nőtt, ki tudtam nyomni de éreztem még egy kis dudort, megpróbáltam még kipréselni belőle valamit de nem igazán jött, csak sikerült felkapaparni a bőrt, ami most napokig sebes lesz gondolom... Istenem de hülye vagyok. Mit kenjek rá, mi segíti a gyógyulást? Most fertőtlenítésnek szalicilsavas tonikot kentem rá, csípett is keményen.

2015. okt. 1. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hámosító krémmel/kenőccsel kenegesd, és persze ne piszkáld. Én a Bepanthenre esküszöm, az ilyen sebeket is hamar helyrehozza.
2015. okt. 1. 22:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen azt szoktam rákenni a sebre meg neogranormont, azok hámlasztják, de most a nyílt sebre nem gondoltam rákenni. Valahogy fel szeretném azt gyorsítani hogy besebesedjen és felváljon az a bőrdarab, hogy utána már gyógyuljon. Remélem nem gyűlik be újra..
2015. okt. 1. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Bepanthennel kend be.
2015. okt. 1. 23:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Basszus most csodálkozom a Neogranormon hatásán... 2 nap alatt a lángoló vörös sebet úgy helyrehozta, hogy a seb levált magától és egy nagyon minimális halvány folt maradt, pedig épp csak estére rajtahagytam a krémet.:D
2015. okt. 3. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!