Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha barna hajfestéket vettem,...

Ha barna hajfestéket vettem, miért vörös a hajam? 😳

Figyelt kérdés

2015. nov. 13. 11:00
 1/7 anonim válasza:
Mert még nem festetted be?
2015. nov. 13. 14:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Gondolom vörös árnyalatú barnát vettél...
2015. nov. 13. 15:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem,vilagos barnat..es voroses lett:o
2015. nov. 13. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem volt rajta semmilyen más kozmetikum, ami befolyásolta volna? Pl hajlakk, hajhab, egy korábbi festés maradéka, hajszínező, stb...?

A használati útmutatóban lévőket betartottad? Hatóidő, stb?

Ezek nagyon fontosak a tökéletes szín elérésében. :/

De ha minden stimmelt, akkor lehet, hogy a hajaddal van "gond". Egyes hajakat jobban lehet festeni, míg mások hamar ledobják a színt, vagy nem is fogják be rendesen.

Mellesleg milyen az eredeti hajad?

2015. nov. 14. 00:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Mellesleg a dobozon lévő név vagy szín elég megtévesztő tud lenni. Amit én vettem "gesztenye" néven, kb vérvörösre festette a hajam.
2015. nov. 14. 00:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Reggelrol volt rajta hajlakk de este fele lett befestve,elotte kifesultem.Mas festek mar epp lenott(1honapja volt festve)szoval nem hinnem hogy az,igen mindent betartottam.Bar az nap meg volt,kiis irtam ide hogy ha meg van lehet e hajat festeni,szerintuk lehet,es mas hajszint kaptam lehet nem attol nem tudom.Max befestem amikor elmulik:D
2015. nov. 14. 07:02
 7/7 anonim ***** válasza:

A probléma a hajlakkal meg az előző festékkel volt. :D

Ha kifésülöd, attól az még a hajadon marad, csak elveszíti a formáját, tartását. Amikor tudom, hogy festeni fogok, még balzsamot sem teszek a hajamra az "utolsó" hajmosásnál.

A pedig ciklusod tényleg nem befolyásolja az eredményt. :)

2015. nov. 15. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!