Hogyan kell ezt a hajat megcsinálni? :D (Jake Gyllenhaal) (Többi lent. )
Figyelt kérdés
Amióta láttam Jake filmjét (Fogságban) , azóta "próbálom" így beállítani a hajam. :D (Kép: [link] bal oldali fickó :D)
.. de egyszerűen nem megy.. mindig előrebukik, hátul kiáll egy-egy tincs..
Alapjában véve, egyenes a hajam, de a hátul 1x-2x áthúzom rajta a hajvasalót, mert ott hullámos.. haj waxot szoktam rátenni, azzal szoktam formázni. :)
Kérhetnék egy kis segítséget, hogy mivel, hogyan tudnám úgy megcsinálni, hogy az ott is maradjon, még a nap végén is? :D Előre is köszönöm.
2015. nov. 8. 15:37
1/3 anonim válasza:
Noveszd meg a hajad olyan hosszura hogy ossze tud fogni es ha ez megvan csak hatra kell fesulni hajzselevel
2/3 A kérdező kommentje:
Van olyan hosszú már. :)
Az a probléma, hogy előrebukik, és "felpúposodik", holott Jake-nek lapos.. :D Megpróbálom zselézni, hátha jobban fog használni, mint a wax. :) Köszönöm, ment a zöld :) Jöhet még tanács ☺
2015. nov. 8. 17:52
3/3 anonim válasza:
Erre nem elég a hajzselé vagy a wax. Ezt már eleve hajszárításnál is így kell beállítani, különben nem tartja meg semmi. Egyébként meg inkább lakkot használj, annak kevésbé van zsíros haj hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!