Hogyan tudnám megcsinálni magamnak ezt a hajat (képpel)?
Szóval elkezdtem növeszteni a hajamat, de nem igazán akar úgy kinézni ahogy én szeretném. Szóval vannak ezek a hajstílusok:
Esetleg:
Na most a két képen úgy tűnik mintha teljesen természetesen lenne hátranyalva a haj meg elég szép a kivitelezés.
Aztán az enyém ilyen lenne (ami iszonyatosan siralmas):
oldalról szerintem egész korrekt, de elölről iszonyatosan siralmas és valahogy nem tudok rájönni miért. Miért néz ki úgy mintha zselézném a hajamat, miért tapadnak össze a tincsek. Ráadásul nem eléggé lapos a hajam, hanem mint látjátok picit felemelkedik. általában úgy csinálom hogy este megmosom a hajam, majd megtörlöm és felveszek egy sapkát hogy hátrasimuljon aztán leveszem mikor megszárad. Reggel meg wax, néha hajlakk de egy idő után megint csak nem lesz lapos..de ha lapos lenne se lenne teljes az örömöm mert úgy néz ki mintha zselézném, mint látjátok. Szóval..remélem értitek nagyjából a nyomorom. valami ötlet?
nyilván. Az általam linkeltek jól néznek ki, én meg kevésbé. mondhatjuk hogy egy átlagos János vagyok, de messze ez a hajstílus áll a legjobban. oldalról: [link]
igaz ez egy picit régebbi kép. Ennél jobbat sose fogok kihozni szóval nekem ez így elég. Csak annyit szeretnék hogy elől is kinézzen valahogy nem pedig úgy mint akinek a hajára 20 tubus zselét raktak.
Előző válaszoló vagyok
Amúgy szerintem ezt mindenki zselével vagy haljakkal csinálja, nem hiszem, hogy máshogyan kibírna így a hajuk egy egész napot. Szerintem ha laposat szeretnél akkor kicsit mindig olyan lesz mintha zseléznéd, nem tudom nekem mindig az jut eszembe, hogy az illető régen mosott hajat és már zsírosodik neki (bocsi, ezzel nem beszólni akartam) mert rálapul az ember fejére, összeáll, tudom, hogy ennek tulajdonképpen ez az értelme csak nem tudom, női szemmel lehet, hogy ez más mert én pont ezt akarom elkerülni:). Szerintem hajlakkal próbálkozz mert annak nincs annyira fénylő hatása meg szerintem ha este beszárítanád lehet akkor is jobb lenne, mintha a sapka alatt hagynád megszáradni. Szerintem ha megnövesztenéd, oldalt is és nem lapítanád le ennyire meg megpróbálhatnád mondjuk picit oldalra fésülni akkor lehet, hogy jobban állna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!