Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám megcsinálni...

Hogyan tudnám megcsinálni magamnak ezt a hajat (képpel)?

Figyelt kérdés

Szóval elkezdtem növeszteni a hajamat, de nem igazán akar úgy kinézni ahogy én szeretném. Szóval vannak ezek a hajstílusok:

[link]

Esetleg:

[link]

Na most a két képen úgy tűnik mintha teljesen természetesen lenne hátranyalva a haj meg elég szép a kivitelezés.

Aztán az enyém ilyen lenne (ami iszonyatosan siralmas):

[link]

oldalról szerintem egész korrekt, de elölről iszonyatosan siralmas és valahogy nem tudok rájönni miért. Miért néz ki úgy mintha zselézném a hajamat, miért tapadnak össze a tincsek. Ráadásul nem eléggé lapos a hajam, hanem mint látjátok picit felemelkedik. általában úgy csinálom hogy este megmosom a hajam, majd megtörlöm és felveszek egy sapkát hogy hátrasimuljon aztán leveszem mikor megszárad. Reggel meg wax, néha hajlakk de egy idő után megint csak nem lesz lapos..de ha lapos lenne se lenne teljes az örömöm mert úgy néz ki mintha zselézném, mint látjátok. Szóval..remélem értitek nagyjából a nyomorom. valami ötlet?

2015. okt. 23. 21:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy túl sok hajad van. Ritkítani kellene, a linkelt képeken lévő férfiaknak fele annyi van. Ráadásul neked úgy tűnik, hogy egyhosszú a hajad, a linkelt képeken nem.
2015. okt. 24. 12:49
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem, nem lenne jobb ha simán rövid lenne a hajam, vagy oldalt növeszteném stb, mert nem áll jól. Több éve kisérletezek hogy vajon melyik állna jól, ez a stílus mindig is tetszett csak nem volt bátorságom kipróbálni, viszont messze ez a legjobb.

utolsó: hogy érted hogy egyhosszú?

2015. okt. 24. 13:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem eszembe se jutna ezt zselével csinálni. hátulról kezdve picit (tényleg picit!) tupírozd meg a hajtövet kisebb tincsenként a homlokod felé haladva, állítsd be megfelelő irányba és hajlakk. Nem lesz ilyen zsíros hatása.
2015. okt. 25. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!