Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » EPILÁLÁS után akkor mivel is...

EPILÁLÁS után akkor mivel is kell bekenni a szőrtelenített felületet? Világosítsatok fel!

Figyelt kérdés

hallottam már olyat hogy semmit sem szabad rákenni utána mert jobban begyulladnak a tüszők.

NOs ti hogyan kezelitek utána a felületet?

én csak behintőporozom de kiváncsi vagyok hogy ti mit kentek.

LÁbamon szoktak néha gondok lenni ,bikinivonal hónalj be se gyullad.

20/L

2010. márc. 19. 09:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én baba olajjal szoktam bekenni, semmi bajom nem volt még vele.
2010. márc. 19. 09:50
 2/8 A kérdező kommentje:
igen erről is hallottam már ,de akkor nem szokott neked begyulladni?
2010. márc. 19. 12:00
 3/8 A kérdező kommentje:
és szerinted mondjuk az extra szűz olivaolaj is jó?nem tömíti el a pórusokat?
2010. márc. 19. 12:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Én testápolóval szoktam bekenni, amúgy is érzékeny bőrre való van, még semmi bajom nem volt tőle.

De az egyénfüggő, én hintőport tuti nem raknék rá, mert csak szárítja a bőrt, max a hónaljamra szoktam szőrtelenítés után dezodor helyett...

Olajat pedig azért nem használok, mert vízhiányos a bőröm és hidratálásra van szüksége, az olaj pedig erre nem jó...

2010. márc. 19. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Több ilyen termék is létezik.Kifejezetten az van ráírva gyantázás után,ez tartalmaz ferőtlenítőt és bőrápoló hatóanyagokat.Kis drogériákban keresd,biztos megtalálod a megfelelőt.
2010. márc. 19. 13:45
 6/8 anonim ***** válasza:

első vagyok, nekem sosem szokott begyulladni a babaolajtól.

Oliva olaj?

Mondok valamit: Angliában régen fekete családnál voltam au-pair és ott a pici babát fürdés után azzal kenték be tetőtől talpig, mert annyira kényes a bőrük.Nem használnak ezért pl púdert.De nincs is baba illata a babának e miatt:)

Ha a gyereket ezzel kenik be, akkor a lábadnak... sem árt szerintem.

2010. márc. 19. 14:48
 7/8 A kérdező kommentje:
okés lehet hogy majd kipróbálom ha nem válik be akkor veszek egy szőrtelenítés utáni krémet!köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 19. 15:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Testápolóval szoktam, közvetlen epilálás után(nekem utána tele lesz pici piros pöttyökkel a lábam, ezért kell a testápoló.
2010. márc. 20. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!