EPILÁLÁS után akkor mivel is kell bekenni a szőrtelenített felületet? Világosítsatok fel!
hallottam már olyat hogy semmit sem szabad rákenni utána mert jobban begyulladnak a tüszők.
NOs ti hogyan kezelitek utána a felületet?
én csak behintőporozom de kiváncsi vagyok hogy ti mit kentek.
LÁbamon szoktak néha gondok lenni ,bikinivonal hónalj be se gyullad.
20/L
Én testápolóval szoktam bekenni, amúgy is érzékeny bőrre való van, még semmi bajom nem volt tőle.
De az egyénfüggő, én hintőport tuti nem raknék rá, mert csak szárítja a bőrt, max a hónaljamra szoktam szőrtelenítés után dezodor helyett...
Olajat pedig azért nem használok, mert vízhiányos a bőröm és hidratálásra van szüksége, az olaj pedig erre nem jó...
első vagyok, nekem sosem szokott begyulladni a babaolajtól.
Oliva olaj?
Mondok valamit: Angliában régen fekete családnál voltam au-pair és ott a pici babát fürdés után azzal kenték be tetőtől talpig, mert annyira kényes a bőrük.Nem használnak ezért pl púdert.De nincs is baba illata a babának e miatt:)
Ha a gyereket ezzel kenik be, akkor a lábadnak... sem árt szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!