Szőrtelenített felületen pirosas, lilás foltok. Mit tegyek, hogy eltűnjenek?
Már 3 éve szőrtelenítek epilátorral.
Régebben nagyon zavart, hogy mikor a szőrszálak kezdtek kinőni begyulladtak a bőr alatt (szőrtüszőgyulladás).
Nem tetszett ezért mindig nyomkodtam őket, hogy felszínre kerüljenek a szőrszálak.
És egy ideig ezzel nem is volt baj, csak néha sebes volt ez miatt a terület, de egy idő után elkezdett foltos lenni és nem múltak el.
Reggel, ha felkelek a lábam szép és egy folt sincs rajta , de ha felállok és mászkálok kicsit (gondolom mert jobban beindul a vérkeringésem) előjönnek a foltok, és ez nyáron nagyon zavaró!
Nem csak a lábamon, hanem az intim területen és a bikinivonalon is ez a helyzet, így strandra menni nem is nagyon merek.
A begyulladt szőrtüszők nyomkodásáról már leszoktam, egy éve nem piszkálom a bőröm, de még így is megmaradtak a foltok.
Van aki az én cipőmben jár vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen?
Tudtok ajánlani valami krémet vagy esetleg tapasztalat hogy mennyi idő után múlik el a bőrömről?
L/20
Körömvirág-krém, amitől nem szárad ott ki a bőröd. Amúgy is ott nagyon vékony a bőr, és elég érzékeny (én gyantáztatom), és egész nap sok súrlódás éri.
Én még babáknak való olajjal szoktam fürdés után bekenni, a babáknak való dolgok szerintem nagyon jók az ilyen érzékeny bőrre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!